Vida Independent: primera trobada experiències d’habitatge

28 maig, 2018
Elena Rovira

Després de mesos de feina, el grup d’habitatge de vida independent que actua sota el paraigües de l’Acord Ciutadà per una Barcelona organitza el seu primer acte públic el proper 29 de maig.

Podem plantejar projectes de vida independent per a qualsevol persona alternatius al residencial? Quins models d’habitatge de vida independent hi ha? Tenen característiques pròpies segons discapacitats o podem parlar de models comuns? Podem enriquir-nos entre experiències encara que siguin d’altres sectors de la diversitat funcional al que un no pertanyi?

Després de tenir un primer cens d’habitatge de vida independent de la ciutat i que els resultats es presentaran en el marc d’aquesta Jornada, es planteja un matí a la Lleialtat Santsenca amb grans reptes per donar conèixer projectes d’habitatge de vida independent de diferents perfils de la diversitat funcional.

El debat està servit.

Vida_indepedent_programa_DEF(2) (2)