Quan l’educació és més enllà de les quatre parets d’una aula

Hem sentit el pols de l’empoderament de les persones quan s’articulen projectes d’acció comunitària en barris i ciutats. Però, quan es pivota sota criteris d’educació, què implica? Com s’articulen experiències d’educació comunitària que preveu, d’entrada, una dedicació més enllà de l’horari reglat dels centres educatius? Qui les lidera? Quin impacte tenen sobre infants i joves? És un potencial per a l’èxit educatiu? Tenim un primer mapa d’experiències en educació comunitària de Barcelona que dóna algunes respostes.

L’associació ALPI estrena imatge en el seu cinquantè aniversari

19 febrer, 2018
Elena Rovira

És un treball creatiu, però lluny de la improvisació. La tria de la imatge identitària va lligada amb l’impacte, i aquest s’obtindrà si es recorda en un tancar i obrir d’ulls i si connecta amb els valors que representa l’entitat. El nou logo d’ALPI és de llarga durada. Per molts anys de bona feina!

Organitzem la comunicació per emprendre

15 gener, 2018
Elena Rovira

Dimecres 31 de gener i dijous 15 de març, continuem oferint la càpsula formativa en organització de la comunicació a Barcelona Activa. 

Desitgem una bona collita pel 2018!

2 gener, 2018
Elena Rovira

Nova edició de les sessions formatives de la FAPAC

9 octubre, 2017
Elena Rovira

Amb l’inici de curs escolar, la FAPAC obra de nou les sessions formatives per millorar la gestió, l’administració i la participació en la vida de les AMPA.