L’experiència com a emprenedora

4 març, 2017
Elena Rovira

El passat 17 de febrer, l’Escola de Dones Emprenedores de Barcelona Activa em convidava per explicar l’experiència com a emprenedora. Vaig estar davant d’un públic ple d’idees i il·lusions que em situaven a un punt d’inici també viscut.

De totes elles només ens separaven poc més de dos anys, quan jo també vaig estar en aquella mateixa aula i, des del lloc que ocupa el professorat, podia identificar perfectament el meu lloc habitual com a alumna. Vaig confessar que en aquell moment tenia una doble sensació: em sentia tan a prop d’elles i tan lluny alhora!. Perquè en poc temps ha plogut molt. Però durant aquest temps sovint he obert la capsa de desitjos, m’he observat, què sé i com sóc, i he aixecat els ulls a l’entorn. Prendre els bons consells, les crítiques i tot el que tenia a l’abast per oferir una proposta útil per a les entitats del tercer sector, de la qual n’estic molt orgullosa.

Carpe Diem.

Capsa de desitjos, exploradora i sostenibilitat

Capsa de desitjos, exploradora i sostenibilitat