Intens com un embaràs

4 octubre, 2016
Elena Rovira

Ja anunciava en aquest mateix blog que el pas de nou mesos per la Plataforma per la Llengua seria com un embaràs. Puc afegir que ha estat com l’espera d’un primer fill: intens, expectant, adaptar-se a una altra realitat, entrada de nou saber, molta intuïció i, evidentment, el desig de donar el millor que tens.

He tingut la sort de comptar amb un equip competent i potent que m’ha regalat moment molt gratificants: les presentacions de l’InformeCAT 2016 (l’estat del català en dades) i l’informe de discriminacions lingüístiques a Barcelona i a Brussel·les; veure sales plenes per celebrar els actes del III Premi Martí Gasull i Roig, el 2n Concurs Tísner de creació de jocs en català o veure  formar una espectacular rosa dels vents en la plaça de davant del Born cridant en 8 varietats dialectals que “el català és la llengua comuna”.

I entre els grans actes, el disseny de campanyes publicitàries, rodes de premsa, comunicats… ser la responsable de comunicació a la Plataforma per la Llengua -allà on tot passa, pren forma comunicativa i té la seva repercussió- m’ha fet sentir el pols de l’entitat ben a prop.

M’emporto grans experiències i vivències. Com tenir un primer fill.

 


setmana
roger-de-gracia discriminacions-2pmg

tarragonareciprocitat-2fem-pinyaqmdwelcomw-to-cataloniarosa dels vents